15/1/13

ENTRENAMENT AL DOJO LLEIDA AMB ELS JUDOQUES LLEIDETANS I L'EQUIP ANGLES



El dijous 13 de setembre un equip de 10 judoques cambrilencs de diferents categories es va desplaçar fins a Lleida per realitzar un entrenament conjunt amb un equip de judoques anglesos i judoques de Lleida per establir llaços d'intervanvi esportiu. El club Cambrilenc manté una relació molt estreta amb el club Dojo Lleida i treballen en equip per millorar el rendiment dels seus esportistes.

Aquests dies, el club Angles ha estat per Lleida i de seguida es van posar d'acord en organitzar un entrenament conjunt. L'entrenament va ser dirigit pel mestre japonès Go Tsunoda, 5è DAN del Japó i "coach" tècnic molt reconegut a nivell Europeu.

El Club cambrilenc vol seguir aquesta direcció d'intercanvis esportius amb altres judoques per visitar i conèixer de be aprop altres clubs, sistemes d'entrenament i formes d'ensenyament del nostre esport, diferents a la nostra sistemàtica i que són molt aprofitables per seguir incrementant el nivell tàctic del nostre club. Es vol oferir que judokes d'altres països vinguin al nostre club i a la nostra població i que els nostres judoques locals també puguin viatjar en un futur i gaudir de les visites d'altres esportistes, com va succeint sovint.