15/1/13

CARLA GARCIA ASSOLEIX EL TÍTOL DE CAMPIONA DE CATALUNYA SENIOR i IMANOL RICO i ÒSCAR DÍAZ BRONZE I CINQUENA POSICIÓ RESPECTIVAMENT!!!

El dia 15 de desembre, durant tot el matí a les instal·lacions Llars Mundet de Barcelona es va portar a terme el Campionat de Catalunya en la categoria absoluta. Aquesta categoria és la categoria reina  i els  representants Cambrilencs que van participar van ser la Carla Garcia al pes de - 57 kg. Imanol Rico a pes de - 66 kg. i l'Oscar Díaz al pes de - 90 kg. Tots tres judoques Cambrilencs entrenen i estan fitxats pel  club Lleidatà Dojo Lleida.
Tot el treball de preparació que  aquests 3 judoques han portat des de l'inici de la temporada es va plasmar el dissabte damunt el tatami amb diferents resultats. Destacar el magnífic campionat que va disputar la Carla García aconseguint pujar a l'esglaó més alt del podi del judo català. El combat de final que va disputar amb la seva contrincant més directa una judoca del Moià  va estar molt bé portat i amb una concentració i una  tàctica d'agafades molt ben estudiades. La Carla va poder puntuar dos vegades a la seva rival i va mantenir durant tot el combat de la final un petit avantatge que li va donar la victòria en la final de - 57 kg.
L’Óscar va disputar un total de 3 combats. Dir que era el judoca més vetera dels Cambrilencs i que enguany ha pujat de pes a - 90 kg. pel que encara s'esta adaptant al nou pes.   El primer combat que va disputar el va perdre contra un judoca de Manresa. El segon combat que va disputar el va guanyar i aquest resultat li obria la possibilitat de lluitar per la medalla de bronze. El tercer combat que va disputar va estar marcat  per la superioritat del seu rival a l'hora de mantenir l'agafada i dominar la posició del combat. L' Oscar va patir molt per poder escapar del control del seu adversari que li va treure moltes faltes que van anar acumulant-se en contra d'ell perdent finalment el combat i acabant la seva competició en cinquena posició.
Imanol Rico al pes de - 66 kg. va assolir el bronze.  Va disputar un molt bon campionat i portava molt bones sensacions doncs en l' últim campionat de la lliga catalana va assolir l'or, però una decisió arbitral en un combat de les eliminatòries li va fer perdre el combat i  el va allunyar de la lluita pel primer lloc del campionat. Després del cop d'aquesta derrota es va refer i va guanyar el bronze amb comoditat.
Aquests resultats  permetran a la Carla Garcia i a Imanol Rico  participar en la fase de sector del Campionat d’Espanya com a membres de la Selecció Catalana de Judo, ja que només hi poden participar els medallistes d’ aquest certamen català i que han destacat en els  diferents campionats i Torneigos de la lliga Catalana.
La fase de sector enfrontarà als 3 millors judokes  de cada pes de les comunitats de València, Múrcia, Balears i Catalunya , i d’ aquesta competició sortiran els 3 judokes que disputaran la fase final del Campionat d’ Espanya absolut al pròxim mes de gener.
L’enhorabona des del club pel resultat!!