2/4/13

Dues medalles d'or i una de bronze al segon rànquing català de la lliga infantil

Un equip de cinc judokes locals es van desplaçar, el passat dissabte 16 de març al matí, per a disputar el segon rànquing de la lliga infantil, classificatori pel campionat d'Espanya 2013. El pavelló del GEIEG a la ciutat de Girona va acollir aquesta segona jornada, on les joves promeses del judo català s'hi van donar cita. Del Club Escola de Judo Dojo Cambrils hi van participar: Cristian Roman al pes de -38 kg. i número 10 del rànquing català; Javier Jiménez i Aleix Serra números 1 i 5 respectivament del rànquing al pes de -46 kg; i Ivan Jiménez número 1 del pes de -55 kg. Ana García va ser la representació femenina del club i participava al pes de -40 kg. com a número 2 catalana d'aquest pes.

Els resultats dels cambrilencs van ser bons. Javier Jiménez i l'Aleix Serra, que eren favorits al seu pes per lluitar per les medalles, es van passar de pes i van haver de lluitar al pes superior -50 kg., on els combats no van anar del tot bé. Finalment, Javier Jiménez va ser setè i Aleix Serra va ser novè, posicions que els han fet perdre el liderat d'aquest pes.
Per altra banda, la sorpresa la va donar Cristian Roman al pes de - 38 kg. que, després de guanyar fantàsticament tots el combats que va disputar, es va proclamar guanyador i medalla d'or de la seva categoria. Aquest resultat l'ha col·locat com a número 2 del rànquing i amb possibilitats de lluitar per la plaça per a disputar el campionat estatal com a membre de la selecció catalana.
Ivan Jiménez actual número 1 al pes de -55 kg. també es va passar de pes i va haver de lluitar al pes superior de -60 kg. Va tenir una competició molt dura i amb uns contrincants molt forts però va superar a tots els seus adversaris i va guanyar la medalla d'or. L' Ivan és un dels favorits per a guanyar el campionat al pes de -60 kg. i podria representar a la selecció catalana en el campionat estatal.
Per últim, la representació femenina a càrrec d'Ana Garcia –que ocupava el número 2 del rànquing–, també va anar força bé. Després de guanyar dos combats i perdre els altres dos es va haver de conformar amb la medalla de bronze, tot i que ha caigut un lloc al rànquing i ara ocupa el lloc número 3.

El proper mes es disputarà el campionat de Catalunya com a última competició decisiva per a escollir als representants catalans que formaran part de la selecció catalana infantil. Només els número u de cada pes de la lliga podran participar en el pròxim Campionat d'Espanya.

Els equips Cobra i Tigres finalitzen la lliga en sisena i setena posició

Per altra banda, el diumenge 17 de març, es va disputar l'última jornada de la lliga judoka provincial aleví i benjamí, al pavelló municipal de l'Hospitalet de l'Infant. Durant la lliga, l'escola de judo Dojo Cambrils ha participat amb dos equips un a la categoria aleví "Els Cobra" i un altre a la categoria benjamí "Els Tigres".

Els Tigres a la categoria aleví van disputar un total de quatre enfrontaments. Els seus resultats van ser una victòria contra l'equip "Kodokan Hospitalet", dos empats contra l'equip "Kano Vital" de Sant Pere i Sant Pau i contra l'equip "Farmacia Pallaresos" dels Pallaresos i van perdre contra l'equip dels Pallaresos "Forn Pallaresos". Amb aquest resultats han remuntat un lloc a la classificació final i han finalitzat sisens a la lliga provincial. Quant als benjamins, dels set enfrontaments en van guanyar quatre i en van perdre tres. Finalment van assolir la setena posició de 20 equips participants.