15/1/13

ANA GARCÍA BRONZE A LA COPA DE ESPAÑA INFANTIL DE TORTOSA!!!





El passat dissabte 12 de Gener, al pavelló de Ferreries de Tortosa es va dur a terme la IV Copa d’Espanya Infantil (edats 1999 i 2000) Molts clubs d’arreu d’Espanya es van desplaçar fins aquesta localitat per participar-hi.

L’Ana García va participar al pes de -40Kg. Aquest és el seu primer any en la categoria infantil i mai abans havia participat en un campionat d’aquesta magnitud.  És per aquesta raó per la qual l’objectiu d’aquest campionat era el de familiaritzar-se amb el nivell d’aquest tipus de competicions i fer una valoració del que s’ha de millorar de cara al Campionat de Catalunya.

A la seva categoria de pes, hi havien 6 participants on les dos caps de series lliuraven el primer combat, és a dir que la Ana havia de fer un combat previ abans d’enfrontar-se amb una de les caps de sèrie. La cambrilenca va disputar un total de 3 combats. El primer combat el va realitzar amb una judoca de Reus a la que va guanyar per projecció, aconseguint la màxima puntuació i un pas a la semifinal. El segon combat el va disputar amb una de les caps de sèries, una noia de Navarra. Va fer un bon combat tant a nivell tècnic com tàctic però una errada en el desplaçament va fer que la seva rival aprofites per contrar-la i immobilitzar-la, perdent la oportunitat de disputar la final. Tot i així encara no estava tot perdut i l’Ana va lluitar de valent per aconseguir la tercera posició, va disputar el combat de repesca amb una judoca de canàries a la que va projectar i amb un espectacular volteig va aconseguir immobilitzar-la, guanyant d’ippon i aconseguint la merescuda medalla de bronze en la seva primera Copa de Espanya Infantil.