12/5/12

Catorze medalles al VII Trofeu Sant Jordi de Vilafranca del Penedès






El diumenge 29 d'abril es va celebrar al pavelló Joan Marques de Vilafranca del Penedès, el VII Trofeu Sant Jordi de Judo 2012, organitzat per la secció de judo del Budo Casal Vilafranca. El club cambrilenc es va desplaçar fins aquesta localitat amb 19 judokes, els quals van realitzar un bon paper i van aconseguir bones posicions en aquesta competició amistosa. 

En total, el torneig va aplegar uns 186 xiquets i xiquetes arribats d'arreu de Catalunya. A banda del CE Judo Cambrils, també hi van participar d'altres clubs convidats com el Judo Priorat, el Tortosa Atlètic, Ippon Bellpuig, Ateneu Igualadí, Judo Begues, Judo Arvi, Judo Vallés, Judo Ocata, Judo Canyelles, Judo Vilanova, i el club organitzador, el Judo Vilafranca.

La competició va estar adreçada a joves judokes d'entre 4 i 12 anys. Aquests van poder disputar un bon nombre de combats amb un judo bonic, net i amb molt de respecte i companyerisme vers els altres clubs. Cal destacar els primers llocs al medaller que van assolir els judokes cambrilencs: Ana García Jurado, Cristian Roman, Aleix Serra, Pedro Garcia, Sergio González i Aaron Rigol.