12/5/12

Argent, Bronze i Quart lloc a la lliga provincial per equips 2012

Durant tota la jornada del passat diumenge 6 de maig es va disputar, al Poliesportiu d'Hifrensa de l'Hospitalet de l'Infant, l'última jornada de la lliga provincial de judo per equips. Un total de 16 equips benjamins i 10 equips alevins de tota la demarcació de Tarragona van disputar els últims enfrontaments per aconseguir ser un dels millors equips de judo en aquestes categories.

Argent per a l'equip dels Cobra i quart lloc pels Taurons




Pel matí es va disputar la competició benjamí i l'equip cambrilenc dels Cobra ocupava la segona plaça, mentre que els Taurons eren vuitens. Tots dos equips van haver de disputar cinc enfrontaments amb altres equips tarragonins per mantenir les seves posicions i escalar en el rànquing de la lliga. Els dos equips cambrilenc van fer una jornada molt fructífera. Dels cinc enfrontament de l'equip dels Cobra, només en va perdre un. Per altra banda, l'equip dels Taurons va guanyar quatre enfrontaments i va empatar un. Aquests resultats van permetre que l'equip dels Taurons remuntessin des de la vuitena posició i acabessin com a quarts en la classificació general de la lliga. Cal destacar que durant tota la lliga, aquest equip no va perdre cap enfrontament, però els diferents empats acumulats han fet que no hagi sumat tants punts. L'equip dels Cobra s'han mostrat molt regulars durant tota la lliga, mantenint-se sempre en la segona posició, la qual han pogut mantenir proclamant-se subcampions de la lliga benjamí. 

Bronze pels Tigres




Per la tarda va ser el torn dels alevins. Els representants cambrilencs van ser l'equip dels "Tigres" que lluitaven per mantenir la tercera posició que tenien. Van disputar quatre enfrontaments dels quals en van guanyar dos, van perdre un i van empatar un altre. Finalment doncs, van aconseguir la medalla de bronze en aquesta categoria.

Des del club cambrilenc fan una valoració molt positiva dels resultats finals dels seus equips, ja que han estat força bons. Han assolit una segona posició, per tant una medalla d'argent per a l'equip dels "Cobra" i una quarta posició posició pels "Taurons" a la categoria benjamí. Mentre que en la categoria aleví, els Tigres van sumar un bronze.