2/4/12

El Palau Municipal d'Esports acull la segona jornada de la lliga de judo per equips de Tarragona


Durant el matí del passat diumenge 25 de març, l'Escola de Judo Dojo Cambrils amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils van organitzar la segona jornada de la lliga de judo per equips, de caràcter provincial que s'està organitzant durant aquests mesos. Un total de 16 equips benjamins i 10 equips alevins de tota la demarcació de Tarragona es van inscriure per participar en les diferents jornades de la lliga de judo, i en les que s'enfrontaran tots contra tots per aconseguir ser un dels millors equips benjamí i aleví de Tarragona.

Els equips estan formats per quatre judokes de diferents pesos en la categoria aleví: un judoka en el pes de -30 kg, un en el pes de -42 kg, un en el pes de -50 kg i un altre en el pes de +50 kg., i per tres judokes en la categoria benjamí: un judoka en el pes de - 32 kg., un en el pes de - 40 kg., i un altre en el pes de + 40 kg. Les puntuacions que s'obtenen en cada enfrontament contra els equips rivals se sumen, per tant, els quatre lluitadors han d'aconseguir la victòria del seu combat per donar el punt al seu equip. Tot i que es perdi algun combat sempre es tindrà en compte la puntuació global de l'equip, és a dir, l'equip que més combats guanyi, guanyarà l'enfrontament.

Tres equips cambrilencs: dos benjamins i un aleví

Del CE Judo Cambrils hi participen tres equips, dos en la categoria benjamí i un en la categoria aleví. Els equips benjamins tenen el nom dels "Cobra" format per Miquel Costa Bertran, Jan Moreno Cortes, Pedro Iglesias, Xavier Sanchez i Albert Ramirez. El segon equip benjamí de Cambrils són els "Taurons" format per Santiago Tomas, Tomas Pallares, Younes Yahyioui, Miquel Estrada, Miguel Arguiñena i Alex Alexe. L'equip aleví s'anomena els "Tigres" i està format per Cristian Roman, l'Albert Montané, Ana Garcia, Paula Comes, Aleix Serra i Claudia Salgado.

Bons resultats dels judokes cambrilencs

Abans d'aquesta jornada disputada a casa, l'equip dels "Cobra" estava en la primera posició de la lliga empatats amb 21 punts amb l'equip tarragoní "Vital Goshi" i, l'equip dels "Taurons" ocupava la tercera posició amb 19 punts. L'equip aleví dels "Tigres" ocupaven la segona posició de la lliga amb 11 punts a 4 punts del primer classificat.
Ara, s'haurà d'esperar al recompte total de les puntuacions de tots els enfrontaments d'aquesta segona jornada per a veure les oscil·lacions dels equips locals als llocs de la classificació, però dels bons resultats assolits en aquesta última jornada es pot deduir que els equips cambrilencs seguiran al capdavant de la lliga. Cal dir que l'equip "Cobra", de cinc enfrontaments que va disputar va guanyar-ne quatre i va empatar el derbi que el va enfrontar amb els seus companys cambrilencs dels "Taurons". Dels cinc enfrontaments que van disputar els "Taurons" van guanyar dos, van perdre dos i van empatar un. Quant a la categoria aleví només van poder disputar dos enfrontaments dels quals van guanyar un i van empatar l'altre.
En aquesta lliga també hi va participar un equip cambrilenc en representació de l'escola Joan Ardèvol, que ocupa la sisena posició de la classificació.