24/4/10

Carla García bronze al Campionat d'Espanya Universitari



El passat dissabte 17 d'abril es va celebrar el Campionat d'Espanya de Judo Universitari a la ciutat de Madrid, concretament al pavelló exterior de les instal·lacions del Consejo Superior de Deporte. Aquesta competició és la més important pels estudiants universitaris a nivell estatal, ja que hi participen judokes de totes les universitats d'Espanya.

La cambrilenca Carla García va participar com a representant de la Universitat de Lleida (UdL), on actualment hi cursa els estudis universitaris d'Educació Física, i va competir en la categoria de -63 quilos. Durant la competició va realitzar un total de quatre combats: els dos primers els va guanyar per projecció aconseguint l'ippon (màxima puntuació) i va aconseguir arribar a les semifinals. Al combat de semifinals no va tenir tanta sort, ja que va enfrontar-se a una judoka portuguesa molt forta i experimentada. la qual va endur-se el combat contra la cambrilenca. Aquesta derrota va allunyar a la cambrilenca de la final però encara no estava tot perdut, ja que tenia possibilitats d'optar a un tercer lloc. García optava a lluitar l'últim i decisiu combat de respesca per aconseguir la medalla de bronze contra una altra judoka catalana a la que va guanyar per ippon d'immobilització, aconseguint finalment la merescuda tercera posició en aquest Campionat d'Espanya Universitari.

Carla García està molt satisfeta amb aquest resultat, tot i arrossegar unes molèsties per una lesió en un colze que es va fer fa un parell de setmanes en una sortida amb la selecció catalana a Burdeos (França). Els entrenaments d'alt rendiment esportiu que està portant a terme amb l'equip de competició del club Lleidatà comencen a donar els seus fruits.