28/3/10

VIRGINIA GIMÉNEZ CAMPIONA DE LA COPA CATALANA DE KYUS DE JUDO

Durant el matí del dissabte 27 de març es va dur a terme, a les instal•lacions esportives Llars Mundet de Barcelona, la Copa Catalana de Kyus.
Aquesta competició era dirigida als judokes que encara no han assolit el cinturó negre, és a dir, judokes amb cinturons grocs, taronges, verds, blau i marrons.

La Virginia Giménez va participar al pes de +57Kg amb un grau de cinturó blau. Cal destacar que aquesta era la segona vegada que la Virginia participava en un campionat de judo i tot i així, va realitzar una excelent competició: va realitzar 4 combats excepcionals, atacant i lluitant amb força, guanyant-los tots quatre per ippon (màxima puntuació) i així, aconseguint la merescuda 1a posició en la Copa Catalana de Kyus de Judo.