24/4/10

3 JUDOKES CAMBRILENCS PUGEN AL PODI AL CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET I INFANTIL!

El passat dissabte 17 d'abril 2 equips de judokes del C.E.Judo Cambrils van participar al Campionat de Catalunya de les categories Cadet (anys 1994 i 1995) que es va disputar durant el matí, i la categoria Infantil (anys 1996 i 1997) que es va disputar durant la tarda, totes dos a l'Estadi Municipal de Tortosa. El campionat Català va estar organitzat pel club de judo Tortosí amb la col.laboració de la Federació Catalana de Judo.

Al matí van participar l'equip cadet format per la Laura Estrada al pes de - 63 kg., la Sarai Bravo al pes de - 70 kg. i el Yeison Adonis al pes de - 60 kg. Tots tres judokes locals van fer un bon paper competitiu, destacant l'actuació del Yeison Adonis que va assolir la medalla de bronze amb uns combats espectaculars, projectant als seus adversaris amb un estil molt tècnic, fet a tenir en compte ja que aquest judoka porta nomes 1 any i mig des de que va començar a practicar judo, i en aquest curt espai de temps a arribat a col.locar-se entre els 4 millors judokes de la seva categoria.
Per una altra banda la Laura Estrada també va guanyar la medalla de bronze i la Sarai Bravo va ser la Campiona de Catalunya del pes de - 70 kg.

L'equip infantil que va disputar la seva competició per la tarda va tenir més mala sort no podent classificar-se cap dels judokes cambrilencs per disputar els llocs de medalles. Els judokes que van participar van ser el Gonzalo Dios al pes de - 50 kg., el Hector Miguel al pes de + 66 kg. i l'Aida Moreno al pes de - 48 kg.
El Nacho Rodriguez que també havia de disputar aquest campionat a la categoria Infantil, i que tenia moltes possibilitats d'optar a una medalla va tenir que retirar-se per una petita lesió.