30/4/10

El CE Judo Cambrils participa al V Trofeu Sant Jordi de Judo de Vilafranca del Penedès amb 24 judokes




El diumenge 25 d'abril es va celebrar al pavelló d'hoquei de Vilafranca del Penedès el V Trofeu Sant Jordi de Judo 2010, organitzat per la secció de judo del Budo Casal Vilafranca. El club cambrilenc es va desplaçar fins aquesta localitat amb 24 judokes, els quals van realitzar un bon paper i van aconseguir bones posicions en aquesta competició amistosa.

En total, el torneig va aplegar uns 250 nens i nenes arribats d'arreu de Catalunya. A banda del CE Judo Cambrils, també hi van participar d'altres clubs convidats com el Judo Priorat, el Tortosa Atlètic, Ebresport, Ippon Bellpuig, Ateneu Igualadí, Judo Begues, Judo Arvi, Judo Vallés, Judo Martorell, Judo Canyelles , Judo Vilanova, CEIP Rossend Montaner de Sant Pere Molanta i el club organitzador, el Judo Vilafranca.

La competició va estar adreçada a joves judokes d'entre 4 i 12 anys. Aquests van poder disputar un bon número de combats amb un judo bonic, net i amb molt de respecte i companyerisme vers els altres clubs. Cal destacar els primers llocs al medaller que van assolir els judokes cambrilencs: Adrián Martínez, Cristian Roman, Javier Jiménez, Ivan Jiménez, Aleix Serra i Bogdan Busdugan.