9/5/09

Els judokes Anton Llaveria i Laura Estrada queden campió i subcampiona en el tercer rànquing català cadet

Aquest passat dissabte 18 d'abril, les instal·lacions esportives Llars Mundet de Barcelona van acollir el tercer rànquing català cadet de judo. Aquesta és la tercera competició de la lliga catalana que els judokes de les categories cadet han de disputar per obtenir punts i buscar la classificació per a la participació en el campionat d'Espanya d'aquesta temporada. Els judokes cambrilencs Anton Llaveria i Laura Estrada van participar aconseguint excel·lents resultats.

L'Anton va participar en el pes de +81 kg. lluitant en quatre combats, superant a tots els seus contrincants i aconseguint els set punts que el campió rep per la victòria. A més, amb els altres punts obtinguts en els darrers rànquings segueix ocupant la primera posició en el rànquing dels judokes catalans del seu pes, a falta només de disputar el Campionat de Catalunya el proper 9 de maig.

Per altra banda, Laura Estrada va disputar els dos primers rànquings en el pes de -57 kg, però degut al control de pes que ha de portar en cada competició, s'ha decidit per part dels seus entrenadors de cambiar-la de pes, passant a competir en la categoria superior de -63 kg. El debut en el nou pes, tot i que encara li falten uns quilos per rendir al màxim nivell, no va estar del tot malament ja que va aconseguir una fantàstica segona posició en el tercer rànquing cadet, i estrenant el nou pes.