29/5/09

EL NOSTRE PRESSUPOST NO ÉS EL DEL BARÇA PERÒ TAMBÉ HEM ACONSEGUIT EL TRIPLET!!!

Sarai Bravo, Laura Estrada i Anton Llaveria es converteixen en campions de Catalunya en la seva respectiva categoria.

Anton Llaveria es va proclamar campió de Catalunya de la categoria cadet i participarà al Campionat d'Espanya a Alacant a finals de mesEl passat dissabte 9 de maig, al Pavelló Municipal de Can Xaubet de Pineda de Mar, es va disputar el Campionat de Catalunya de les categories cadet i infantil. Els resultats dels judokes locals van ser impressionants, pujant tots tres a la primera posició del podi en el campionat més important de la temporada. A més, els cambrilencs van batre el rècord local al ser la primera vegada que en un mateix campionat tres judokes del mateix club es proclamaven Campions de Catalunya en les seves respectives categories.

Pel matí, quan es va disputar la categoria cadet, van lluitar la Laura Estrada, amb menys 63 quilos i actualment la judoka número 2 de la lliga catalana, i l'Anton Llaveria, amb més de 81 quilos i des del desembre passat número 1 de la lliga del seu pes. La Laura va patir en el primer combat contra una judoka esquerrana però a la que finalment va guanyar per immobilització. La resta de combats els va resoldre amb facilitat, proclamant-se així campiona de Catalunya de la categoria cadet - 63 kg. Per altra banda, l'Anton va fer molt bons combats demostrant que actualment és el judoka amb més estil tècnic de tota la lliga i demostrant una gran superioritat envers els seus adversaris catalans. Després de disputar quatre combats, es va proclamar campió de Catalunya de la categoria cadet + 81 kg.

Laura Estrada va aconseguir guanyar les seves rivals i es va pujar al lloc més alt del podi. Tot i això, no podrà competir al Campionat d'EspanyaAl campionat de la tarda, corresponent a la categoria infantil, teníem a la Sarai Bravo al pes de - 63 kg. La Sarai també ha estat número 1 del seu pes i de la seva categoria durant tota la temporada, excepte en l'últim rànquing al mes d'abril, en el que va ser superada per una judoka de Barcelona. Per aquest motiu, en el Campionat de Catalunya ho havia de donar tot per superar la seva rival més directa i així acabar una fantàstica temporada en la seva categoria. La Sarai no va defraudar i va superar a totes les seves rivals proclamant-se al final també campiona de Catalunya infantil al pes de - 63 kg.
La propera cita, el Campionat d'Espanya Cadet i Infantil
Aquest era l'últim campionat de tota la temporada que sumava punts per decidir les places del judokes que representaran a la selecció catalana en el pròxim Campionat d'Espanya Cadet i Infantil, que es disputarà els dies 23 i 24 de maig a la ciutat d'Alacant. El club cambrilenc tindrà a dos judokes formant part d'aquesta expedició amb la selecció catalana. Per una banda, el judoka Anton Llaveria formarà part de l'equip cadet masculí al pes de + 81 kg. per disputar l'estatal cadet i la Sarai Bravo diputarà les proves de la categoria - 63 kg. a l'equip infantil.

Sarai Bravo es va proclamar campiona de Catalunya després de superar les seves contrincants més directes. Participarà a l'Estatal els dies 23 i 24Aquesta és una fantàstica proporció, ja que de tota Catalunya la representació de cada equip, tant de cadets com d'infantils, la formen set judokes, corresponent als set pesos masculins i femenins que contempla el reglament. Dins d'aquesta representació de cada club, el de Cambrils ha col·locat a dos dels seus judokes, un fet que demostra el bon nivell que el club assoleix temporada rera temporada.

La judoka local Laura Estrada no podrà participar al haver acabat la temporada com la judoka número 2 per puntuació, ja que tot i que ha fet una bona temporada, les lesions no l'han deixat rendir al màxim de les seves possibilitats.