30/4/08

CINC JUDOKES ES CLASSIFIQUEN PEL CAMPIONAT DE CATALUNYA EN LES CATEGORIES INFANTIL I CADET

Durant el matí del passat dissabte 26 d'abril, a les instal·lacions esportives municipals de Flix, es va disputar el Campionat Provincial de judo en les categories infantil i cadet. Unes categories en les què només el primer i el segon classificat de cada pes eren seleccionats per participar al proper campionat de Catalunya com a representació de la demarcació de Tarragona i que es disputarà a Barcelona el proper 10 de maig.

L'equip del Club Escola de Judo Cambrils va fer un bon paper classificant a cinc dels sis judokes que van participar. En la categoria cadet l'Anton Llaveria va assolir la segona posició al pes de + 81 kg., mentre que Eric Muntaner va finalitzar la seva competició en la quarta posició en -73 kg. Per altra banda en Xavier López en la categoria de -66 kg. tot i que va disputar un bon combat, va haver de retirar-se de la competició per una petita lesió.

A la categoria infantil, Laura Estrada i Alex Maldonado van assolir la classificació pel campionat català al finalitzar les seves respectives categories en la segona posició, mentre que Sarai Bravo es va proclamar campiona de Tarragona al pes de -63 kg.