15/3/08

VIII TROFEU INTERNACIONAL DE JUDO CIUTAT DE MANRESA


Durant el matí del diumenge 6 d'abril a les instal·lacions del pavelló "Pujolet" de Manresa es va celebrar el VIII Trofeu Internacional de judo "Ciutat de Manresa 2008" en categoria júnior (Sub-20), organitzat pel Gimnàs Esport 7 Judo de la mateixa localitat.

El club de judo cambrilenc va ser convidat, juntament amb d'altres clubs provinents de França, Andorra, Itàlia, i diferents clubs de l'estat espanyol i Catalunya. La judoka cambrilenca Carla Garcia va disputar una bona competició, amb una lliga de tres combats molt difícils, ja que dues de les seves rivals havien estat medallistes en el passat campionat d'Espanya júnior, i en el què Carla Garcia va assolir la setena posició.

El primer combat el va disputar contra la judoka valenciana que va obtenir la medalla de bronze al campionat d'Espanya. Cal destacar el magnífic treball que va realitzar en aquest combat, superant a la seva rival per ippon, màxima puntuació en judo. El segon combat tampoc no va plantejar cap tipus de dificultat per a la judoka cambrilenca, que va enfrontar-se contra una judoka de Falset, a la què va superar en el primer minut de temps.

L'últim combat va ser contra la rival més forta de la lliga, una judoka del club amfitrió i actual medalla d'argent al campionat d'Espanya. En aquest, Carla Garcia va disputar la meitat del temps del combat, abans de perdre per immobilització, i no aconseguint marcar cap puntuació a la seva rival. Finalment doncs, va aconseguir la medalla d'argent en aquest trofeu.
.