30/4/08

COMPETICIÓ INTERCOMARCAL

Durant el diumenge 27 d'abril, al pavelló del col.legi Santa Teresa de Tarragona, es va disputar la competició Intercomarcal del 2008. Una competició de promoció entre judokes de les comarques del Tarragonès i del Baix Camp i en la què el club cambrilenc va participar amb onze judokes.

En la categoria pre-benjamí, l'Aleix Serra es va proclamar campió mentre que en Nicolas Kock i l'Ana García finalitzaven la competició en la quarta posició.

En la categoria benjamí, en Javier Jiménez es va proclamar campió mentre que Ivan Jiménez i Bogdan Busdugan van ser subcampions en les seves respectives categories.
Dídac Alonso i Judith Laboria van quedar en la cinquena classificats.

En la categoria aleví, l'Hector Miguel es va proclamar campió mentre que en Gonzalo Dios va finalitzar en la tercera posició i en Nacho Simón va ser quart classificat, en les seves respectives categories.