25/5/11

4 CAMPIONS, 2 SOTS CAMPIONS I 4 BRONZES PELS JUDOKES CAMBRILENCS A LA TROBADA TERRITORIAL DE JUDO!


TROBADA TERRITORIAL DE JUDO 2011



El passat 15 de maig i a la pista polivalent de la localitat dels Pallaresos es va disputar la Trobada Territorial de Judo en categories benjamí  nascuts al 2001 i 2002 i alevins nascuts als anys 1999 i 2000. Aquesta competició està dintre del programa que el Consell Esportiu del Tarragonès havia d'organitzar dintre dels jocs esportius en edat escolar i es va encarregar d'organitzar-la el club de judo dels Pallaresos. 
La competició tot i que es va desenvolupar durant la tarda del diumenge va comptar amb una participació massiva de nens i nenes provinents de diferents club de Tarragona, els quals es van classificar per categories d'edat i pes. S'ha de dir que aquest campionat tenia caràcter de campionat provincial, ja que podien participar tots els nens de tota la província de Tarragona amb llicencia esportiva del seus respectius Consells Comarcals  de l'esport.

L'equip participant per part del Club Escola de Judo Cambrils estava format per dotze  judokes: 2 judokes benjamins i 10 judokes alevins. Dels 10 judokes alevins comentar que set eren dels equips de competició que van guanyar la lliga provincial aleví, uns judokes molt forts i amb molt futur competitiu per lo que pronosticàvem uns bons resultats, i així va ser, els resultats van ser molt brillants i tant sols 2 judokes Cambrilencs no van poder assolir cap medalla. 

Destacar la participació de l'Emmanuel Toscano i del Aleix Serra que a més a més de competir en la seva categoria de pes, es van  inscriure al campionat en la categoria "Open", categoria en la qual no hi havia passatge  i qualsevol competidor de qualsevol pes podia competir amb un altre de diferent pes. Tots dos van fer un campionat impressionant superant a rivals més forts, i es van proclamar camió l'Emmanuel Toscano i sots campió de la categoria Open l' Aleix Serra. Dir també que tots dos van guanyar el Trofeu al "ippon" d'or, que va ser un premi que donava l'organització del campionat, per guanyar un combat amb la máxima puntuació (ippon) quan sonava una música.

Els resultats dels judokes Cambrilencs van ser:

CATEGORIA BENJAMÍ:

PEDRO GARCIA IGLESIAS        PES - 35 KG.  CAMPIÓ
ALBERT RAMIREZ                     PES - 40 KG.   Medalla de Bronze

CATEGORIA ALEVÍ:

EMMANUEL TOSCANO            PES + 50 KG.  CAMPIÓ
YAMAL MARTIN                       PES + 50 KG.   SOTS CAMPIÓ
IVAN GARCIA SALVADOR       PES - 50 KG.  CAMPIÓ
JAVIER JIMÉNEZ                     PES - 45 KG.   CAMPIÓ
IVAN JIMÉNEZ                         PES - 45 KG.   SOT CAMPIÓ
ALEIX SERRA                          PES - 45 KG.   Medalla de Bronze
DAVID  GOMEZ                        PES - 40 KG.   Medalla de Bronze
ALBERT MUNTANER                PES - 35 KG.   Medalla de Bronze

CATEGORIA OPEN (SENSE PES):

EMMANUEL TOSCANO           CAMPIÓ
ALEIX SERRA                        SOTS CAMPIÓ

Tots dos judokes Cambrilencs també van ser guardonats amb el Trofeu al "ippon" d'or.

Els judokes alevins Cristian Gálvez i Claudia Salgado també del club Cambrilenc, tot i que es van esforçar al màxim no van poder superar les eliminatòries previes i no van poder classificar-se pels llocs de medalla.