13/4/11

CAMBRILS OSSOS CAMPIÓ DE LA LLIGA PROVINCIAL ALEVÍ I CAMBRILS TIGRES 3R CLASSIFICAT!!





El passat diumenge 10 d'abril, es va disputar a Reus la darrera jornada de la lliga aleví de judo per a equips, on el club cambrilenc Dojo Cambrils hi participava amb dos equips: el Cambrils Ossos i el Cambrils Tigres. Des de l'inici de la competició, els dos equips cambrilencs han destacat pel seu bon judo, tant a nivell tècnic com per la cohesió que s'ha aconseguit entre els integrants de cada equip, motivats i encoratjats pels bons resultats aconseguits durant la majoria dels enfrontaments i pel fet d'arribar a l'última jornada amb la possibilitat de proclamar-se campions provincials per equips. 

Al final de la competició, la satisfacció del club cambrilenc ha estat doble, ja que el Cambrils Ossos s'ha proclamat campió de la lliga, mentre que el Cambrils Tigres ha pujat al podi en la tercera posició, situant-se com dos dels millors equips de tota la competició i amb més enfrontaments guanyats. 

Cambrils Ossos, campió de lliga

En aquesta darrera jornada, les alineacions dels dos equips cambrilencs va ser la següent: en els Cambrils Ossos, al pes de -36kg hi va participar Cristian Roman; al pes de -42 kg Javier Jiménez; al pes de -50 kg Ivan Jiménez i al pes de +50 kg Yamal Martín i Mario Zamora. Per altra banda, l'alineació dels Cambrils Tigres va estar formada per Anna Garcia al pes de -36 kg. l'Aleix Serra al pes de -42 kg, Emanuel Toscano al pes de -50 kg, i Ivan Garcia Salvador al pes de +50 kg.
En aquesta tercera jornada de la lliga l'equip Cambrils Ossos va acabar imbatut guanyant els tres enfrontaments disputats contra els equips de "Terecesar" de Tarragona, "Pallaresos Kioto" dels Pallaresos i l'equip mixte "Vital-Hospitalet" amb integrants de Tarragona i de l'Hospitalet de l'Infant.

Cambrils Tigres, tercer classificat de la lliga

Per contra, els Cambrils Tigres van perdre un dels tres enfrontaments disputats en la jornada del diumenge, però aquesta derrota va resultar decisiva ja que es jugaven la segona o la tercera posició de la lliga. Els cambrilencs van caure derrotats contra l'equip "Pallaresos Fukuoka" que han acabat segons amb els mateixos punts que el Cambrils Tigres, amb nou victòries i dues derrotes. Finalment, el desempat es va fer amb un enfrontament directe entre els dos equips. Els cambrilencs van sumar les seves dues victòries contra els equips Priorat-Tortosa i Sakura de Reus. 

Cal destacar que en la lliga hi participaven 12 equips de tota la demarcació i tots els equips s'han enfrontat entre ells. L'equip guanyador de la lliga, el "Cambrils Ossos" només ha perdut un enfrontament i ha sumat 52 punts, mentre que el "Cambrils Tigres" ha perdut dos enfrontaments, ha sumat 49 punts i ha acabat tercer empatat a punts amb el segon. 

El club cambrilenc està molt satisfet dels resultats assolits pels judokes cambrilencs en la categoria aleví durant els tres mesos que ha durat la lliga provincial.




Aquí tenim la classificació final:






Enhorabona a tots!!!


RECORDEM ALS PARES I FAMILIARS QUE ENS ENVÏN LES FOTOS A : dojocambrils@gmail.com PER PODER MONTAR UN ÁLBUM DE FOTOS! GRÀCIES!