17/4/11

CARLA GARCÍA, BRONCE AL CAMPIONAT UNIVERSITARI D'ESPANYA

El passat divendres 16 d’Abril es va dur a terme el Campionat d’Espanya Universitari al complex esportiu de la Universitat Europea de Madrid situat a la ciutat de Villaviciosa de Odón.

La judoka Carla García va competir com a representant de la Universitat de Lleida (UDL) al pes de -63 Kg.
En el seu pes van participar finalment un total de 12 judokes de les 15 que hi havia previament inscrites. Aquest fet va ser el causant de la bona posició de la Carla en el sorteig ja que dels dos quadres que hi havia (A i B) estava com a cap de sèrie del quadre B i lliurava el primer combat. Per contra, al seu quadre tenia a una rival molt forta, una judoka valenciana, que va ser la que finalment va conseguir l’or en aquest Campionat Universitari d’Espanya i que actualment és medalla de bronce al Campionat d’Espanya Absolut, campionat que la Carla no va poder arribar ja que no es va poder classificar en la fase sector Absolut.

La Carla García va realitzar un total de 3 combats. El primer combat el va disputar contra una judoka de la UNED (Universitat Nacional d’Educació a Distancia), va ser un combat costòs i complicat ja que la seva rival va començar amb molt de ritme i portant la iniciativa. Poc a poc la Carla va poder anar construint el seu kumi kata (agarre) fins a sentir-se còmoda i confiada per poder atacar, així doncs va marcar un yuko de osotogari i, a falta de 15 segons pel final del combat, va conseguir la victòria amb un ippon de uchi-mata.

El segon combat, combat de semifinals, era decisiu per optar a medalla d’ or o plata. El va disputar contra una judoka de la UV (Universitat de València). La judoka valenciana era molt forta tant físicament com técnicament i malgrat que la Carla va lluitar fins al final per aconseguir el pase a la final, no la va poder superar i va caure derrotada.

Encara no estava tot perdut, ja que quedava un últim combat per optar a 3r lloc. En aquest tercer combat, la Carla va lluitar contra una judoka de la UPM (Universitat Politècnica de Madrid) a la qual va guanyar per dos wazaris, aconseguint el bronce.

1 comentari:

Juan Ma ha dit...

Carla FELICIADES, un abrazo des de Vilafranca, i a continuar asi !!!