19/1/11

BONS RESULTATS DELS "OSSOS" I "TIGRES" EN LA PRIMERA JORNADA DE LA LLIGA PROVINCIAL EN LA CATEGORÍA ALEVÍ!




Integrants de l'equip cambrilenc "Cambrils Tigres", format per Ana Garcia, Aleix Serra, Emanuel Toscano i Ivan Garcia Salvador, el qual va guanyar els quatre combats disputats





Membres de l'equip "Cambrils Ossos", format per Cristian Gálvez, Javier Jiménez, Ivan Jiménez, Yamal Martín i Mario Zamor. Van guanyar tres dels quatre combats disputats


El passat diumenge 16 de gener a la carpa polivalent dels Pallaresos es va celebrar la primera jornada de la lliga provincial de judo per equips en la categoria aleví. Un total de dotze equips de tota la demarcació tarragonina s'han inscrit per participar en les diferents jornades de judo, i en les quals s'enfrontaran tots contra tots per aconseguir ser un dels millors equips de judo aleví de Tarragona.

Els equips estan formats per quatre judokes de diferents pesos: un judoka en el pes de -30 kg, un en el pes de -42 kg, un en el pes de -50 kg i un altre en el pes de +50 kg. Les puntuacions que s'obtenen en cada enfrontament contra els equips rivals se sumen, per tant, els quatre lluitadors han d'aconseguir la victòria del seu combat per donar el punt al seu equip. Tot i que es perdi algun combat sempre es tindrà en compte la puntuació global de l'equip, és a dir, l'equip que més combats guanyi, guanyarà l'enfrontament.

Dos equips cambrilencs: el "Cambrils Ossos" i el "Cambrils Tigres"

Del CE Judo Cambrils hi van participar dos equips. Un amb el nom "Cambrils Ossos", que estava format per Cristian Gálvez, Javier Jiménez, Ivan Jiménez en els pesos enumerats i Yamal Martín i Mario Zamora que competien alternativament en el pes de + 50 kg. L'altre equip cambrilenc va ser el "Cambrils Tigres" format per l'Ana Garcia, l'Aleix Serra, l'Emanuel Toscano i l'Ivan Garcia Salvador. Els dos equips representants del judo cambrilenc van fer un bon paper. L'equip dels "Cambrils Tigres" va guanyar els quatre enfrontaments disputats enfrontant-se als equips "Vital" de Tarragona, "Tot Judo" de Reus, "Jacar" de Tarragona i "Pallaresos". Per altra banda, l'equip "Cambrils Ossos" va guanyar tres enfrontaments contra el club "Cesar Augustus" de Tarragona, "Priorat-Tortosa" de les terres de l'Ebre, contra l'equip "PallaresosFukuoka" dels Pallaresos, i va perdre el seu enfrontament contra l'equip "Vital" de Tarragona. Amb aquest resultats els equips cambrilencs comencen a despuntar al capdavant de la lliga provincial.


Enhorabona!!

1 comentari:

Carla ha dit...

Enhorabuena chicos y ánimo para las siguientes jornadas!!