3/6/08

CAMPIONAT TERRITORIAL ESCOLAR



El diumenge 1 de juny al pavelló Poliesportiu de l'Hospitalet de l'Infant es va disputar el Campionat Territorial de Judo del 2008.
El campionat va ser organitzat pel club de judo de l'Hospitalet de l'Infant, amb la col•laboració del Consell Comarcal de l'Esport del Baix Camp, commemorant els 20 anys de la fundació del club amfitrió de l'Hospitalet.

En aquesta competició, destinada als nens i nenes en edat escolar (pre-benjamins, benjamins i alevins), van participar clubs de tota la província de Tarragona i es van desenvolupar totes les categories i combats amb una esportivitat exemplar.

El club Escola de Judo Cambrils va participar en aquesta trobada amb un total de 17 judokes entre les 3 categories diferents. Els resultats assolits van ser:

- En la categoria aleví:
1r classificat: Nacho Rodíiguez Sarrato
3rs classificats: Hèctor Miguel, Aida Díaz i Gonzalo Dios
5ns classificats: Santiago Acosta i Jonathan Granero

- En la categoria benjamí:
1r classificat: Iván Jiménez
2ns classificats: Daniel Chaparro, Bogdan Busdugan i Oriol Domènec
3rs classificats: Javier Jiménez i Javier López
5è classificat: Pol Pallarès

- En la categoria pre-benjamí:
1r classificat: Aleix Serra
3rs classificats: Xavier Prim
4ts classificats: Paula Comes i Nicolás Morán

Aquesta jornada de judo es va prolongar fins la tarda amb un entrenament pels judokes més petits i amb un fi de festa amb castells inflables, jocs i repartiment de diferents premis als judokes infantils que més han destacat als campionats organitzats a la província durant aquesta temporada.

Per baixar-vos les fotos:
http://picasaweb.google.es/carlagarciajurado/TROBADATERRITORIAL08