25/5/08

SARAI BRAVO, CINQUENA MILLOR JUDOKA D'ESPANYA


La judoka cambrilenca Sarai Bravo va fer un bon paper en el campionat estatal quedant entre les cinc millors judokes d'Espanya en la categoria infantil.

La Sarai va començar la competició amb molt bon peu, superant a la seva primera rival –una judoka del País Basc– amb una tècnica d’immobilització. La segona judoka a la què es va enfrontar, va ser una judoka de Madrid i també la va guanyar amb una tècnica de braços. En el tercer combat –el corresponent a les semifinals– la judoka cambrilenca va lluitar amb una judoka aragonesa però no la va poder guanyar.

En l'últim combat, en el què Sarai Bravo lluitava per la medalla de bronze, va enfrontar-se a una judoka de les Illes Canàries. La cambrilenca va lluitar fins esgotar el temps del combat però no va poder superar a la rival canària i es va haver de conformar amb la cinquena posició.

El club cambrilenc està molt satisfet del resultat de la Sarai, doncs en el seu primer any de debut en aquesta categoria i amb la poca experiència competitiva que té, s’ha col.locat entre les cinc millors judokes de l’estat, i ha batut un rècord local al ser la primera judoka infantil del club que ha participat en un campionat d’Espanya, en la quarta temporada des de la seva fundació.

Enhorabona Sarai!