7/12/07

ÓSCAR DÍAZ ACONSEGUEIX LA SEGONA POSICIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT



El dia 15 de desembre l'Óscar Díaz en -81Kg va participar al Campionat de Catalunya absolut, dut a terme en les instal·lacions Llars Mundet de Barcelona.

L’Óscar va disputar un total de 3 combats previs a la final. El primer combat el va guanyar amb força facilitat però en el segon i tercer combat va haver de lluitar de valent per poder superar els seus rivals, patint per arribar a la final.

El quart combat i en el que va lluitar pel títol de campió de Catalunya va durar gairebé els 5 minuts, però una errada en un atac de l’Óscar va ser aprofitada pel seu adversari per contraatacar i aconseguir guanyar-o per una tècnica de projecció.

Aquesta segona posició li permetrà participar en la fase de sector del Campionat d’Espanya com a membre de la Selecció Catalana de Judo, ja que només hi poden participar els medallistes d’aquest certamen català.
La fase de sector enfrontarà als 3 millors judokes de cada pes de les comunitats de València, Múrcia, Balears i Catalunya , i d’aquesta competició sortiran els 3 judokes que disputaran la fase final del Campionat d’Espanya absolut al pròxim mes de gener.

L’enhorabona des del club pel resultat!!!

1 comentari:

judonovaunio@hotmail.com ha dit...

tengo tu final grabada, si la quieres ya sabes donde pedirla.