1/6/07

El Club Escola de Judo Cambrils aconsegueix uns resultats excel•lents en el campionat provincial

L'equip del Club Escola de Judo Cambrils va participar a la trentena edició del campionat provincial de judo que es va celebrar al pavelló municipal de l'Hospitalet de l'Infant, el passat diumenge 15 d'abril.

L'equip que va portar el CE Judo Cambrils estava format per sis judokes: dos en la categoria sènior, un en la categoria cadet i tres en la categoria infantil. Els judokes participants en les categories infantil i cadet es jugaven la classificació per al campionat de Catalunya que es disputarà el proper 21 d'abril a la localitat de la Llagosta. Només el primer i el segon classificat d'aquestes dues categories obtenien la possibilitat de participar en el certamen català més important, i del qual sortiran els representants de la selecció catalana per participar al campionat estatal d'aquestes categories.Els resultats obtinguts pels judokes cambrilencs van ser magnífics, i el Club Escola de Judo Cambrils es va situar com un dels millors clubs de la demarcació de Tarragona, ja que tot l'equip local va pujar al pòdium en totes les categories.

Dels sis participants locals, quatre van ser campions en les seves respectives categories i dos més van aconseguir la medalla de bronze. A més, dels quatre judokes cambrilencs que es jugaven la classificació per al campionat de Catalunya, dos van assolir l'objectiu, i podran disputar aquesta competició.

Els resultats van ser els següents: Òscar Díaz va ser campió en la categoria absoluta de -81 kg; Carla Garcia va ser campiona en la categoria absoluta de -63 kg; Lluís Garcia va aconseguir la medalla de bronze en categoria cadet de -66 kg i Anton Llaveria va ser campió en categoria infanti de +66 kg i també va aconseguir la classificació per al campionat de Catalunya; Laura Estrada va aconseguir el campionat en categoria infantil de -57 kg i es va classificar per al campionat de Catalunya, i Eric Vílchez va guanyar la medalla de bronze en categoria infantil +66 kg.

Els judokes cambrilencs Eric Vilchez, Lluís Garcia, Laura Estrada, Carla Garcia i Anton Llaveria