23/2/11

Els equips cambrilencs de judo segueixen al capdavant de la lliga provincial en la categoria aleví


Els dos equips de la categoria aleví de l' Escola de Judo Cambrils continuen assolint bons resultats en el transcurs de la lliga provincial aleví per equips. El passat diumenge 20 de febrer al matí es va celebrar la segona jornada de la lliga al Poliesportiu de l' Hospitalet de l' Infant. Els dos equips cambrilencs -el "Cambrils Tigres" i els "Cambrils Ossos"- van tornar a demostrar el bon moment pel que passen, tant per la suma de victòries com per la cohesió existent entre els dos equips, fet que els va posicionar en els primers llocs del campionat.


En aquesta jornada es van mantenir els mateixos judokes que van participar en la primera competició disputada a Els Pallaresos a principis de febrer, on l'equip del "Cambrils Tigres"va assolir la primera posició de la lliga al no perdre cap enfrontament. Per aquesta jornada es comptava amb un judoka nou al pes de - 30 kg.-Albert Muntaner- que va compartir la competició amb aquest pes amb l' Ana Garcia, i s'anaven canviant en cada enfrontament, disputant així un combat cadascú amb els diferents equips.

En aquesta ocasió ha estat l'equip dels "Cambrils Ossos" els que han estat invencibles, guanyant els quatre enfrontaments disputats i els "Cambrils Tigres" van guanyar tres dels quatre enfrontaments, perdent únicament l'enfrontament contra els seus companys de club però rivals a la lliga. Potser aquest va ser el derbi local més emocionant i més gaudit pels pares dels judokes. Tot i la rivalitat de voler guanyar, entre tots dos equips va regnar la companyonia i l'esportivitat i els "Cambrils Ossos" es van imposar per tres victòries a una als "Cambrils Tigres".

Durant la jornada de lliga, els "Cambrils Tigres" van guanyar a l'equip "Remix Vital-Hospitalet" per tres victòries a una. En el segon enfrontament, els "Tigres" van guanyar per victòria aplastant de quatre a zero a l'equip tarragoní "Terecesar". El tercer enfrontament no es va realitzar davant l'absència de l'equip tarragoní "Cesar Augustu"i el quart, va ser l'esmentat anteriorment contra l'altre equip cambrilenc.
Per l'altra banda, els "Cambrils Ossos" van guanyar els quatre enfrontaments disputats. La primera, contra l'equip reusenc "Tot Judo" per quatre a zero. La segona, també contra un equip reusenc, el "Sakura", per tres a un. La tercera, contra un equip tarragoní, el "Jacar-Sant Pau", per quatre a zero i, la última, contra els "Cambrils Tigres".

Amb aquest resultats, el club fa una bona valoració de la lliga a una jornada de la seva finalització que es disputarà possiblement el mes que ve, col.locant als equips cambrilencs entre els 3 millors de la lliga provincial.