16/11/10

Els judokes cambrilencs participen a la primera prova classificatòria pel Campionat d'Espanya

El passat dissabte 13 de novembre es va disputar el primer rànquing de la temporada de la categoria júnior de judo a les instal·lacions Llars Mundet de Barcelona. Aquesta era la primera prova classificatòria pel Campionat d'Espanya d'aquesta temporada i hi van participar tres judokes del Club Escola de Judo Cambrils que van ser Anton Llaveria, Yeison Quiroz i Virgínia Giménez.
El judoka local Anton Llaveria, que va participava a la categoria de - 100 kg, va disputar una competició fantàstica superant tots els combats d'una manera molt tècnica i tots guanyats per "ipoon"(màxima puntuació). D'aquesta manera es va proclamar campió de la seva categoria, col·locant-se a la lliga catalana com a número 1 de la classificació.
5a posició per a Yeison Quiroz
Yeison Quiroz va competir a la categoria de - 60 kg i va obtenir la cinquena posició al perdre el combat de la medalla de bronze, que va ser molt disputat i emocionant. Tot i que va quedar a un pas de la medalla s'ha de dir que va realitzar uns combats molt bons amb contrincants molt més experimentats i on va fer ús d'una bona tècnica. Cal destacar que aquesta és la segona temporada que el Yeison competeix en campionats d'un nivell superior i té molt de mèrit que, amb poc temps, faci un salt qualitatiu que l'ha fet col·locar-se entre els millors judokes catalans actuals del seu pes.

2a posició per la Virgínia Giménez
La Virgínia era la representant femenina de club competint a la categoria de - 70 kg. Va aconseguir la segona posició després de perdre la final i es col·loca la segona de la lliga catalana del seu pes.