30/5/09

BRILLANT RESULTAT DE L'EQUIP DE COMPETICIÓ ALEVÍ DEL C.E.JUDO CAMBRILS AL TROFEU FEDERACIÓ CATALANA!


Avui, 20 de maig i a les instal·lacions Llars Mundet s'ha disputat el TROFEU FEDERACIÓ CATALANA DE LA CATEGORIA ALEVÍ O SUB 13, competició dirigida als judokes de tota Catalunya nascuts entre els anys 97 i 98.
Hi ha hagut una participació massiva i a conseqüència s’han agrupat als judokes per pesos similars, disputant-se més de 200 combats entre 6 tatamis o zones de lluita.
L'equip escollit del nostre club per participar-hi estava format per 5 lluitadors, 4 nois i 1 noia. S'ha de dir que per intervenir en aquest tipus de certaments a nivell Català ja han de ser judokes experimentats i amb possibilitats perquè el nivell de lluita dels competidors comença a ser elevat.
Brillants han estat els resultats de tot l'equip, aconseguint 3 campions, 1 sub-campiona i 1 tercer lloc:
Gonzalo Díos Rodríguez s'ha proclamat campió del seu grup desprès de disputar uns combats excel.lents marcats per la tranquil·litat amb que anava disputant les diferents lluites.
L'Hector Miguel ha estat campió d'uns dels grups dels pesos més grans recuperant punts i superant a rivals que al principi dels combats li havien marcat puntuacions en contra.
Bogdan Busdugan s'ha proclamat campió d'un dels grups de pes més lleuger i en Jose M. Camacho a assolit la medalla de bronze, això si, lluitant amb moltes ganes i fins al final del temps de tots els combats.
Per últim la representant femenina del club l'Aída Moreno ha acabat la seva competició en segona posició després de perdre la final, però havent disputat previament uns combats molt bons guanyats tots per "ippon".
Els bons resultats assolits han estat fruit del nou planter de judokes que pujen empenyent fort i amb moltes ganes d'assolir noves marques i rècords esportius pel club.

Enhorabona a tots!!