29/1/09

LAURA ESTRADA I ANTON LLAVERIA TORNEN A PUJAR AL PODI

Dissabte 24 de gener es va disputar el segon ranquing català cadet de judo a les instal.lacions esportives LLars Mundet de Barcelona. Aquesta competició pertany a la lliga que els nostres judokes cadets disputen actualment amb l´objectiu d´aconseguir els punts necessaris per poder classificar-se i lluitar pel campionat d´Espanya d´aquesta temporada.

Els nostres judokes van tornar a pujar al podi un altre cop però en aquesta ocasió un escaló més alt respectivament, ja que a l´anterior ranquing l´Anton i la Laura van acabar en segona i tercera posició respectivament.

l´Anton va disputar 4 combats, guanyant en tots ells als seus rivals i aconseguint 7 punts que sumats als 5 punts del primer ranquing l´hi col.loquen al número 1 de Catalunya en el seu pes.

La Laura també va guanyar 4 combats dels 5 que va disputar sumant 5 punts que junt amb els 3 punts aconseguits al anterior ranquing la col.loquen com la número 2 a la lliga femenina del seu pes.

Tots dos judokes van fer una excel.lent competició.Enhorabona!