22/12/08

JUDOKES CAMBRILENCS VIATJEN A DIJON PER PARTICIPAR EN EL SEMINARI DEL CAMPIÓ DEL MON KASHIWAZAKI!


El cap de setmana previ al inici formal de la temprada, un grup de judokes Cambrilencs han viatjat a la ciutat francesa de Dijon per assistir i participar al curs de Judo que va impartir el prestigiós mestre japonès Katsuhiko Kashiwazaki, mundialment conegut en l' àmbit del nostre esport.

Aquest magnífic “stage” ha estat organitzat un any més per la marca esportiva “Mizuno” com a patrocinador i el club de judo de la ciutat de Dijon com a amfitrió i col·laborador en l’esdeveniment, volent consolidar l’organització anual d’aquests cursos de judo de manera que, cada any vingui un dels millors judokes japonesos de tots els temps a aquesta ciutat per impartir cursos. Recordem que l’any passat el club Cambrilenc ja va participar al primer seminaris que es va organitzar i que el va desenvolupar el campió olímpic de judo, Koga.

El curs va ser una meravella pels amants d’aquest esport. Cal dir que aquest magnífic mestre de 56 anys és entrenador d’una de les prestigioses universitat del Japó, i que en el seu palmarès esportiu cal destacar el campionat del món del 1985 en el que va participar en la categoria de 65 kg i que va guanyar.


L’expedició de Club Escola de Judo Cambrils va estar formada per 5 judokes sèniors durant el cap de setmana del 12, 13 i 14 de setembre. Els judokes locals van participar i van prendre nota dels diferents tallers tècnics que el mestre japonès va exposar i desenvolupar durant el curs, incidint bàsicament en diferents tècniques d’immobilització, luxació i escanyament de la lluita al terra, ja que, aquest mestre es un dels millors especialistes d’aquesta modalitat de lluita al món, demostrant i compartint el extraordinari coneixement i potencial tècnic, que va divulgar durant tot el curs.

El C.E. Judo Cambrils vol consolidar la participació en aquestos cursos any rera any, com la primera activitat del calendari del club que marqui l’inici de les noves temporades.
.