28/11/07

ELS JUDOKES CAMBRILENCS ASSOLEIXEN MOLT BONS RESULTATS EN EL II TORNEIG CIUTAT DE REUS

Els judokes cambrilencs van aconseguir molt bons resultats en el II Torneig Ciutat de Reus de Judo, en homenatge al difunt professor de judo Josep Lluís Fernández Palou, que es va celebrar el passat diumenge, 25 de novembre, al Pavelló Olímpic Municipal de Reus.

Les categories obertes per a la participació van ser la categoria sub-11, sub-13, sub-15 i sub-17, tant en masculí com femení.

19 judokes del Club Escola de Judo Cambrils van participar-hi en les diferents categories i van assolir molt bon resultats al guanyar en 6 de les categories.

En categoria sub-17 masculí, A. Llaveria va quedar campió del seu pes i Eric Muntane i Xavier López van quedar segons classificats en el seu respectiu pes.

En la categoria sub-15 femení, Sarai Bravo va assolir també la segona posició.

D’altra banda, en la categoria sub-13, Héctor Miguel va guanyar en la seva categoria mentre que Jonatan Granero i Nacho Rodríguez van assolir les segones posicions en els seus pesos i Gonzalo Dios, José M. Camacho i Aida Díaz van aconseguir les medalles de bronze. Ruben Álvarez, també de la categoria sub-13, no va poder classificar-se en els combats previs per optar a medalla.

Per finalitzar, la categoria sub-11 va ser la que més va brillar, ja que van pujar com a campions dels seus respectius pesos quatre judokes locals: Bogdan Busdugan, Daniel Chaparro, Javi Jiménez i Judith Laboria. Amb la medalla d’argent van finalitzar Pol Pallarès, Arnau Domingo i Oriol Domènech, mentre que Javier López Cano va ser l’únic judoka d’aquesta categoria que no va assolir la classificació per optar a medalla.

Aquesta jornada competitiva ha estat una magnífica trobada entre els diferents clubs de Tarragona, per recordar i oferir un petit homenatge a Josep Lluís Fernández i recordar-lo juntament amb la seva família.