27/10/07

Óscar Díaz aconsegueix la medalla de bronze al Trofeu Internacional Ciutat de Girona


Aquest passat dissabte 27 d'octubre es va celebrar un any més el prestigiós Trofeu Internacional Ciutat de Girona que aquest any celebrava la seva 27a edició.La competició va durar tota la tarda del dissabte i hi van participar diferents equips de judokes de tot Espanya, França, Portugal i Ucraïna. Cal dir, que el nivell de judo d'aquesta competició internacional és molt alt i es van veure combats de molt nivell tècnic.

El judoka cambrilenc, Oscar Díaz va lluitar en la categoria de -81 kg, en la què s'hi van inscriure uns 35 judokes, mentre que Sergey Paulov –també del Club Escola de Judo Cambrils– va lluitar en la categoria de + 90 kilograms. Sergey Paulov va participar en tres combats, dels quals va vèncer en el primer i va caure derrotat en els dos següents, fet que no li va permetre classificar-se pels llocs de medalla.

Per la seva banda, Oscar Díaz va disputar un total de cinc combats d'un gran nivell, dels quals en va guanyar quatre i en va perdre un contra un judoka francès. Finalment, va fer-se amb la medalla de bronze. Cal destacar el bon inici de temporada per al judoka del Club Escola de Judo Cambrils, ja que ha aconseguit superar la posició aconseguida l'any passat en aquesta fita internacional, en la què va quedar en la cinquena posició. El judoka local es va mostrar molt satisfet d'aquest resultat, i això també fa pronosticar uns bons resultats de cara a buscar la classificació per al proper Campionat d'Espanya absolut.

1 comentari:

Anònim ha dit...

OSCAAAAAAAAR ENHORABUENAAAA!!!