13/2/13

EL CLUB DE JUDO CAMBRILENC PARTICIPAR EN DIFERENTS ESDEVENIMENTS!


LLIGA PROVINCIAL ALEVÍ I BENJAMÍ 2012-2013:


Una temporada més s'ha encetat la lliga de judo aleví i benjamí de la província de Tarragona amb equips participants dels  diferents clubs de judo de Tarragona. Per lo que fa als benjamins s'han inscrit 20 equips i  13 equips  alevins. El club Escola de Judo Cambrils hi participat enguany amb 1 equip a  cada categoria, l'equip de judo Benjamí "Tigres" format pel Miquel Costa, Miguel Arguiñena, Laurine Marimon, Younes Youmet, Jan Moreno i Abderamen Rachedi. Per lo que fa als Alevins locals els "Cobra" l'equip ho formen el Tomàs Pallarès, l'Alex Alexe, el Pedro García, la Paula Comes, Xavier Sánchez, Sergio González, Miquel Estrada, Abdallah Rachedi i Gerard Costa.

La primera jornada de la lliga la organitzat el club de judo de la localitat dels Pallaresos el 23 de desembre i durant tot el matí a la Carpa Polivalent del poble.

L'inici de la lliga pels Benjamins locals ha estat força positiva dons de 6 enfrontaments que van disputar van guanyar 4 i van perdre 2. Aquesta primera jornada els ha situat a la posició setena amb 22 punts(de 20 equips) i empatats a punts amb el sisé clasificat.
Per lo que fa als nostres Benjamins els enfrontaments no van anar força  bé perque l'equip va sortir al principi com a dormit. No reaccionaven al ritme que els altres  equips imposaven els combats  i això va suposar que de 4 partits disputats van guanyar 1, van empatar 1 i van perdre dos.
Amb aquests resultats l'equip aleví s'ha situat al lloc número vuit de la classificació dels 13 equips participants.

El pròxim febrer es disputarà la segona jornada d'aquesta lliga al Pavelló del Ploms a la ciutat de Reus i esperem que els nostres judoques lluitin de valent per escalar posicions a la classificació general.






CURS DE TECNIFICACIÓ A CÀCERES:

Durant els dies del 26 de desembre al 29 un grup de 5 judoques del Club Escola de Judo Cambrils han participat en un curs de Tecnificació impartit pel mestre japonès Go Tsunoda i que ha estat organitzat pel club de judo d'Extremadura  "Estudio Motriz" de Càceres i que dirigeixen la judoca olímpica Conchi Bellorín juntament amb la preparadora física Raquel Hernández.

El curs s'ha desenvolupat en les instal·lacions del Centre Nacional de Tecnificació de la Ciutat Esportiva de Càceres, i a on han assistit judoques de Portugal, Catalunya, Logroño, Balears i com no d'Extremadura que ha estat la comunitat amfitriona del curs. Aquest curs es pot catalogar d'una alt nivell de continguts de judo de competició i de judo de base molt pràctics per entrenadors i judoques amb la filosofía d'aprendre constantment.

El Mestre japonès Go Tsunoda resideix a la ciutat de LLeida i es cinturó negre 5è Dan. amb una gran trajectòria com a entrenador internacional i  sempre es el convidat principal  del "Stage Internacional de Cambrils" que organitza cada any el club Cambrilenc, i en aquesta ocasió aquest grup de judoques Cambrilencs  no es volien perdre la possibilitat de participar en un curs d'aquest mestre sense la pressió de ser els organitzadors sinó com a convidats. 
El mestre va estructura el curs en 6 sessions técnico-pràctiques durant els 4 dies amb un total de 16 hores a on es van tractar aspectes relacionats amb el judo tradicional i els principis més importants en la preparació d'un competidor.

Per una altra banda els participants del curs també van gaudir de dos ponències que tractaven  sobre "la importància de la preparació física integrada al judo", una part imprescindible en la formació del judoca d'elit, que va estar impartida per la preparadora física Raquel Hernández.

Durant tot el curs es va viure un clima molt sa i humil per part de tots els participants. Van estar uns dies de bon judo i bon companyerisme.