12/12/12

3 Medalles al Rànquing de Catalunya






Els tres judokes cambrilencs del Club de judo Dojo Lleida –Imanol Rico, Carla Garcia i Oscar Díaz– juntament amb la judoka del Club Escola de Judo Cambrils –Virgina Giménez– van participar el passat dissabte 22 de setembre al primer rànquing català absolut de judo, que es va disputar a la localitat de Badia del Vallès.



Aquesta competició era puntuable i servia per a que els tècnics de la Federació Catalana comencin a veure l'estat de forma dels judokes catalans i confeccionar l'equip de la selecció catalana absoluta que participarà a la futura fase de sector de judo –campionat previ a la fase final del campionat d'Espanya– que enguany es disputarà a València el proper mes de febrer. Els judokes cambrilencs van participar a Badia del Vallès amb la necessitat de completar un bon campionat i sumar els punts que s'atorguen als medallistes. I així va succeir, van aconseguir grans registres i tres d’ells van tornar a casa amb medalla.



Imanol Rico –que competia a la categoria de -66 kg.– es va fer amb la medalla d'or proclamant-se campió del seu pes després de guanyar amb contundència a tots els seus rivals. La representació femenina que anava a càrrec de Carla Garcia al pes de -57 kg. Va fer un bon campionat però en la final no va poder superar a una judoka de Manresa, assolint finalment una meritòria segona plaça. Virgínia Giménez –que competia al pes superior - 63 kg.– va disputar tres combats dels quals, tot i lluitar fins al final del temps en dos dels combats, no va poder guanyar cap i classificar-se pels llocs de medalla. Finalment, Oscar Díaz va participar al pes de -90 kg. Va vèncer en quatre dels cinc combats que va disputar però al perdre en les semifinals només li va donar opcions a lluitar per la medalla de bronze. El combat pel bronze el va guanyar amb molta superioritat i va aconseguir una meritòria medalla de bronze ja que després d'una lesió que l’ha inhabilitat per la competició durant dos anys ha tornat al panorama català amb molt bon peu col·locant-se als primers llocs de la classificació.



Tots els cambrilencs van demostrar el seu bon moment i nivell de judo demostrant que estan dins dels millors judokes catalans i seguiran entrenant per aconseguir la desitjada classificació pel Campionat d'Espanya.