15/5/08

SARAI BRAVO ES PROCLAMA CAMPIONA DE CATALUNYA I LAURA ESTRADA I ANTON LLAVERIA SOTS-CAMPIONS CATALANS!


"Els resultats dels nostres judokes locals han estat magnífics, 3 dels 4 participants van pujar al pòdium finalitzant entre els millors judokes catalans d’aquesta temporada"




El dissabte 10 de maig, durant tot el dia, a les instal·lacions Llars Mundet de Barcelona es va disputar el Campionat de Catalunya de les categories cadet i Infantil, classificatòries pel Campionat d’Espanya que es celebrarà el cap de setmana del 24 i 25 de maig a la ciutat de Múrcia i a on només el campió Català de cada pes podrà participar-hi com a representat de la selecció catalana.

Al matí es va disputar la categoria cadet en la que van participar l’Eric Muntaner al pes de – 73 kg. i l’Anton LLaveria al de – 81 kg. L’Eric va disputar 2 combats previs de classificació però no va vèncer cap dels seus rivals cosa que li va fer perdre les possibilitats de classificació per a octaus de final.

Per altra banda, l’Anton LLaveria va disputar una fantàstica competició marcada pel seu estil tècnic que li va permetre arribar a la final per enfrontar-se contra un judoka de Barcelona, al que no va poder superar i va finalitzar en segona posició.

A la tarda, les judokes locals infantils, que van competir, van ser la Laura Estrada al pes de -57 kg. i la Sarai Bravo al pes – 63 kg.
La Laura enguany a tingut un any complicat, arrossegant una lesió durant tota la temporada, la qual cosa li a provocat que no estigués al màxim rendiment esportiu pel certament català. Tot i així, va aconseguir arribar a la final on finalment va perdre i es va haver de conformar amb la segona posició.

La sorpresa del club la va donar la Sarai Bravo, que en el seu debut al primer campionat de nivell i en el seu primer any a la categoria infantil va ser molt superior a totes les seves rivals. Després de guanyar els 5 randoris disputats, es va proclamar campiona de Catalunya en – 63 kg. Aquest títol li dóna l’oportunitat de formar part de l’equip infantil de la selecció Catalana com a representant del seu pes al proper Campionat d’Espanya.

Per part del club la satisfacció és molt gran ja que dels 4 esportistes participants 3 han estat finalistes, percentatge molt representatiu del nivell de judo dels nostres judokes locals que aquesta temporada han finalitzat entre els millors de Catalunya.
.