2/6/07

“XVI TORNEIG INTERNACIONAL VILLA D’ANDORRA LA VELLA”:

El dissabte 12 de maig es va celebrar un any més el Torneig Internacional de Judo Villa d’Andorra la Vella. Aquesta competició es va disputar durant tota la tarda i està organitzada per la Federació Andorrana de Judo, i es participa en la competició via invitació per part de la Federació Andorrana.

El nostre club va participar juntament amb altres equips de judokes de diferents comunitats i països, i la Federació Andorrana va aconseguir reunir sobre el tatami, una nodrida representació dels millors judokes de Catalunya, França, i de la resta del l’estat Espanyol. Dir que el nivell de judo d’aquesta competició internacional va ser molt alt i es van poder veure combats de molt alt nivell tècnic.

La representació del Club Escola de Judo Cambrils en aquest campionat la va portar el judoka Oscar Díaz que va guanyar tots els combats proclamant-se així campió. El combat en el que més va patir va ser el de semifinals que es va enfrontar amb un judoka molt fort amb el que va estar lluitant fins casi esgotar el temps de combat. Però en els últims segons l’Óscar va poder guanyar el combat per la màxima puntuació “ippon” i així plantar-se en la final la que va guanyar amb bastant facilitat.
En total va lluitar en 5 combats per arribar a proclamar-se campió en la categoria de – 81 kg.

Amb aquest campionat l’Oscar finalitza la temporada competitiva individual, però no la preparació ja que el pròxim mes de juliol viatjarà a Itàlia per participar-hi en un curs de judo, i a l’ Agost viatjarà amb un equip del club local per passar 1 mes entrenant al Japó.