2/6/07

ÉXITOSA TROBADA TERRITORIAL DE JUDO A CAMBRILS!



El diumenge 13 de Maig i durant tot el matí al Polisportiu de Cambrils es va disputar la Trobada Territorial de Judo organitzada enguany pel Club Escola de Judo Cambrils.
Aquesta trobada te la categoria de Campionat Provincial ja que participen tots els clubs de la província i que tenen inscrits als seus esportistes amb la llicència dels seus corresponents consells comarcals de l’esport.

Enguany i amb aquesta trobada el desig del C.E. Judo Cambrils de començar a organitzar i disputar competicions a la nostra població s’ha fet realitat i la trobada a estat organitzada pel club cambrilenc amb la col·laboració del Ajuntament de Cambrils i del consell comarcal de l’esport del Baix Camp. Aquesta es la primera competició que organitza el club desà la seva fundació i en la seva tercera temporada des de que van començar, i dir com a fet anecdòtic que feia 19 anys que no s’organitzava cap event relacionat amb l’ esport del judo a Cambrils.

Cal dir que la seva planificació, preparació, organització i mobilització de voluntaris a constituït un esforç important pel club, però aquest esforç a estat recompensat per la gran afluència de clubs que han participat i de judokes que han vingut, que aproximadament han estat uns 22O entre les categories aleví, benjamí i pre-benjamí i que tots aquests seguidors d’aquest esport han gaudit d’una jornada molt bonica. Però sobretot la recompensa més gran a estat que els nostres judokes locals han estat lluitant a casa seva per primera vegada amb el recolzament de pares i familiars i amics, i que molts han assolit molt bones posicions en el medaller.

Cal agrair a tots els judokes joves i adults del club que han col·laborat en l’organització perquè aquest campionat es pogués portar a terme.

A les 10 del de matí va començar la competició de les categories aleví i benjamí després dels seus respectius passatges. Uns 90 nens van participar-hi en aquestes categories.
Es van habilitar 6 tatamis o zones de lluita per la competició, per lo que en tot moment sempre es disputaven 6 combats a l’hora per agilitzar la competició de les diferents categories de pes, i en les que els combats de la categoria benjamí duraven 2 minuts i el temps dels combats per les categories alevins era de 2 minuts i mig.

En quant als resultats obtinguts pels judokes Cambrilencs de les categories benjamí i aleví i que cal destacar que van participar-hi 29 esportistes locals, els resultats van ser magnífics i els més destacats van ser:

BENJAMINS i ALEVINS

Gonzalo Dios 1r
Nacho Rodríguez 1r
Carlos Romera 2n
Alejandro Alonso 3r
Aroa Ortiga 2n
Sarai Bravo 1a
Laia Margallo 2n
Nadia Jardi 3a
Elisabet Bersabe 3a
Alex Maldonado 2n
David Vencesla 3a
Sergi Franquet 3r
Cristina Navarro 3ª
Santi Acosta 2n
Aida Moreno 2a
Sasha Santos 2n
Ruben Alvarez 3r
Ivan Yerga 3n
Jonatan Granero 2n
Paula Marchal 3a
Jordi Milan 3r
Eudald Recasens 1r

La categoria Pre-benjamí va ser la més numerosa en participació i van ser uns 130 petits judokes els que van lluitar d’allò més valent. Del club Escola de Judo Cambrils van competir 21 judokes i els resultats més destacats van estar:

Javier López 1r
Emanuel Toscano 2n
Xavi Prim 2n
Aleix Serra 2n
Daniel Carayol 2n
Pol Hospital 2n
Leandre Garcia 1r
Arnau Domingo 2n
Oriol Domènech 1r
Ivan Jiménez 1r
Daniel Chaparro 2n
Marc Llobet 1r
Pol Pallarès 2n


Miquel Àngel Díaz

1 comentari:

Anònim ha dit...

La WeB esta muy bien echa :) Lo que le falta es mi foto :( Lo demas esta bien. Lo de donde sale mi nombre es lo del campeonato de cambrils de la ultima vez no?¿

quede Segundo >:)


Att: Alex Maldonado (Maldo)