17/4/11

GONZALO DIOS RODRIGUEZ 3r CLASSIFICAT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL!



El dissabte 16 d'abril i durant la tarda, a les instal.lacions esportives Ciutat Esportiva de Blanes, s'ha disputat el Campionat de Catalunya en la categoria infantil, que correspon a les edats dels esportistes nascuts als anys 1997 i 1998.

Al campionat més important de la temporada, va participar-hi un judoca del C.E.Judo Cambrils, el Gonzalo Díos Rodríguez a la categoria de - 55 kg. El Gonzalo ha estat preparant a fons aquest campionat i l'objectiu personal d'aquest judoca era assolir un podi i colocar-se entre els 4 millors esportistes d'aquesta categoria. El treball tècnic i físic desenvolupat durant aquest últim mes ha donat el seu fruit i desprès de disputar un magnífic campionat a assolit la tercera posició realitzant un total de 5 combats dels quals només va perdre un enfrontament contra el judoca que va guanyar el campionat.

La lliga del Gonzalo estava formada per 16 judoques. El primer combat disputat pel de Cambrils el va superar per "ippon" máxima puntuació guanyant així abans de la finalització dels 4 minuts de combat. El segon combat el va enfrontar contra el judoka més fort del campionat i que finalment va guanyar del club de "La Llagosta" al qual no va poder superar i va caure derrotat. En aquest moment s'acababen les posibilitat del Gonzalo d'optar a un primer o segon lloc a la classificació però va repescar-se per lluitar pels llocs del bronze.

El tercer i quart combats també els va superar amb la máxima puntuació. Finalment, li quedava el cinquè i últim combat que era decissiu i es jugava la tercera posició al campionat Català, va ser un combat molt disputat amb un judoca fort del club "Ocata" de Barcelona, el Gonzalo va jugar bé les seves cartes i no es va deixar agafar pel coll fàcilment, solucionant les complicacions que el seu rival intentava imposar-li. A poc més d'un minut de la finalització del temps i amb els marcador empatats el judoca Cambrilenc va executar la seva tècnica preferida "seoi nage" aconseguint marcar-li el punt sencer al seu rival superant-lo així per "ippon" i assolin la tercera posició.

Des de l'entitat es mostren molt satisfets pel campionat desenvolupat pel Gonzalo ja que a estat una medalla molt treballada, especial i emotiva, i confirmen el bon moment del club, destacar també que la setmana anterior a Falset la judoca Cambrilenca Virginia Giménez es va proclamar campiona de Catalunya a la categoria sub 23 al pes de - 70 kg.
 
Enhorabona a tots!!