23/2/11

CARLA GARCÍA NO ES CLASSIFICA PER LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT D'ESPAÑA.

El passat dissabte dia 23 de Febrer es va dur a terme la fase sector est, que com ja sabem participen les comunitats autònomes de Catalunya, Balears, Múrcia i València. Aquest campionat és la fase prèvia per poder disputar la fase final del campionat d'Espanya que es cel·lebrarà el proper dia 5 de març a Ciudad Real i que només poden optar a participar els tres primers classificats de cada pes.
La Carla García va participar formant part de la selecció catalana de judo al pes de -63Kg. Va realitzar un total de 4 combats.
En el primer combat el va disputar contra una judoka valenciana. La Carla anava perdent per dos yukos a un però finalement no va poder controlar l'agarre i va caure derrotada d'un inesperat ippon.
El segon combat el va disputar contra una judoka de Balears a la qual va guanyar per ippon després de marcar un wazari d'osotogari i acabar immobilitzant.
En el tercer combat va lluitar contra una judoka catalana a la qual va guanyar per ippon de la seva tècnica especial.
Arribat a aquest punt, havía de guanyar dos combats més i es podría classificar per la fase final, però no va ser així ja que en el quart combat va caure derrotada per ippon i per tant, no va poder lluitar per la tercera plaça d'aquesta Fase Sector.