16/6/10

1 medalla d'or, 3 de plata i 3 de bronce al Trofeu Federació Catalana



A la imatge, el grup participant en la categoria de - 42 quilos, que són Daniel Chaparro, Pol Pallarès i Javier Jiménez


El passat dissabte 12 de juny a les instal·lacions Llars Mundet de Barcelona es va disputar el Trofeu Federació Catalana en la categoria aleví o sub13. Aquesta competició va estar dirigida a joves judokes catalans nascuts entre els anys 1998 i 1999. La competició va comptar amb una participació massiva de nens i nenes provinents de diferents clubs d'arreu de Catalunya, els quals es van dividir en diferents grups segons el pes. Així doncs, a primera hora del matí van lluitar aquells judokes que pesaven menys de 42 quilos, mentre que a mig matí van competir els judokes amb un pes superior als 42 quilos. En total, es van disputar més de 200 combats entre els sis tatamis o zones de lluita habilitats.

L'equip participant per part del Club de Judo Cambrils va estar format per set judokes masculins. Cal destacar que per a poder participar en aquests certàmens, els judokes han de ser experimentats, perquè el nivell de lluita dels competidors comença a ser força elevat.

Els resultats per als judokes cambrilencs van ser molt brillants, aconseguint un campionat, tres subcampionat i tres tercers llocs. Per un costat, Bogdan Busdugan es va proclamar campió del seu grup després de disputar uns combats excel·lents; per altra banda, Emanuel Toscano va aconseguir el subcampionat d'uns dels grups dels pesos més grans, superant a alguns rivals que al principi dels combats li havien marcat puntuacions en contra. Javier Jiménez i Pol Pallarés es van proclamar subcampions d'un dels grups de pes més lleuger; mentre que Yamal Martín, Joan Estrada i Daniel Chaparro van acabar en tercera posició, després de guanyar un o dos combats de les seves respectives lliguetes.


Aquest és el grup de + 42 quilos que va participar al campionat: Emanuel Toscano, Yamal Martín, Bogdan Busdugan i Joan Estrada